Jídelníček

J Í D E L N Í Č E K LISTOPAD 2 0 2 5

Pondělí 3.11.

Polévka: Krupicová s vejci 1,3,9

Hlavní chod: Filírované kuřecí prsíčko v jemné kari omáčce s rýží Basmati 7

Úterý 4.11.

Polévka: Slepičí vývar 1,9

Hlavní chod: Bramborové špalíčky podávané s mákem a máslem,

borůvkovým rozvarem, kakaem, mléko, ovoce 1,3,7

Středa 5.11.

Polévka: Mrkvový krém 7

Hlavní chod: Slovenský bramborový salát s rybím filé pečeným v troubě 4

Čtvrtek 6.11.

Polévka: Minestrone s luštěninami 9

Hlavní chod: Pečená vepřová kýta s červeným zelím a houskovým knedlíkem 1,3,7

Pátek 7.11.

Polévka: Zelňačka 1,7

Hlavní chod: Karbanátky z hovězího a vepřového masa s rukolou

a balkánským sýrem, šťouchané brambory, zelenina 1,3,7

Pondělí 10.11.

Polévka: Čočková 0

Hlavní chod: Špagety s olivovým olejem, pečenou paprikou, cibulí

a cherry rajčátky s rukolou, zdobené sýrem 1,7

Úterý 11.11.

Polévka: Svatomartinský kachní vývar 1,9

Hlavní chod: Pečené rybí filé s máslovou mrkví a brambůrky, zelenina 4,7

Středa 12.11.

Polévka: Kmínová se zeleninou 9

Hlavní chod: Vepřové na kmíně s rýží 0

ČTVRTEK 13.11.

Polévka: Kuřecí vývar 1,9

Hlavní chod: Kuře na paprice, houskový knedlík 1,3,7

Pátek 14.11.

Polévka: Cibulačka s provensálským kořením 1,7

Hlavní chod: Hovězí s přírodní omáčkou, těstoviny, zelenina 1,7

Pondělí 17.11.

Státní svátek

Úterý 18.11.

Polévka: Hrachovka 0

Hlavní chod: Sladký bar: Lokše, lívance, švestkový přeliv, dip ze zakysané

smetany, opékaná strouhanka na másle, ovoce 1,3,7

Středa 19.11.

Polévka: Zeleninový vývar 1,9

Hlavní chod: Vege: Bramborový guláš, chléb 1,3,7

Čtvrtek 20.11.

Polévka: Kulajda 1,3,7

Hlavní chod: Kuře alá svíčková, houskový knedlík 1,3,7,9

Pátek 21.11.

Polévka: Jemná rybí italská polévka 4,7

Hlavní chod: Boloňské špagety zdobené sýrem 1,7,9

Pondělí 24.11.

Polévka: Hráškový krém 7

Hlavní chod: Penne s rajčatovo - paprikovou omáčkou zdobené sýrem 1,7

Úterý 25.11.

Polévka: Z červené čočky se zeleninou 9

Hlavní chod: Pečené kuřecí prsíčko s přírodní bylinkovou omáčkou

a tarhoňou, zelenina 1

Středa 26.11.

Polévka: Hovězí vývar 1,9

Hlavní chod: Hrachová kaše zdobená opékaným vege párkem, cibulkou,

s kyselou okurkou, se zapečeným rustikálním chlebem s česnekem 1,3,7

Čtvrtek 27.11.

Polévka: Bramboračka 0

Hlavní chod: Bifteky z hovězího a vepřového masa na grilu,

vařený brambor, zelenina 0

Pátek 28.11.

Polévka: Zeleninová s jáhlami 9

Hlavní chod: Znojemská omáčka s vepřovým masem, rýže 0