Jídelníček

Jídelníček bez lepku a laktózy: 

https://www.motylek.net/jidlo/jidelnicek-detska-skupina-housenka/

 J Í D E L N Í Č E K KVĚTEN 2 0 2 5

Čtvrtek 1.5. STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek 2.5. ŘEDITELSKÉ VOLNO

Pondělí 5.5.

Polévka: savojská bramboračka 0

Hlavní chod: buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1,3,7

Úterý 6.5.

Polévka: hovězí vývar se zeleninou 1,9

Hlavní chod: špagety s rukolovým pestem, česnekem, sušenými rajčaty

a olivovým olejem, sypané parmezánem 1,7

Středa 7.5.

Polévka: hrášková polévka s mátou 7

Hlavní chod: holandský řízek s bramborovou kaší, zeleninový salát 1,3,7

Čtvrtek 8.5. STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek 9.5. ŘEDITELSKÉ VOLNO

Pondělí 12.5.

Polévka: krupicová polévka se zeleninou 1

Hlavní chod: bramborový guláš zdobený klíčky z hrachu a čočky, chléb 1

Úterý 13.5.

Polévka: slepičí vývar s pohankou 9

Hlavní chod: SAMOOBSLUŽNÝ BAR: tortilla, mexická salsa s fazolemi, kukuřicí,

limetkou a koriandrem, zdobené čedarem 1,3,7

Středa 14.5.

Polévka: fazolačka 0

Hlavní chod: přírodní kuřecí řízek s bramborovou kaší a zeleninou 7

Čtvrtek 15.5.

Polévka: špenátová polévka s tarhoňou 1,7

Hlavní chod: znojemská omáčka s vepřovým masem a rýží 1,10

Pátek 16.5.

Polévka: zeleninový vývar s vaječnou zavářkou 1,3,9

Hlavní chod: rajská omáčka s kuličkami z červené řepy a cizrny se

semolinovými těstovinami 1,3

Pondělí 19.5.

Polévka: kmínová polévka se zeleninou 9

Hlavní chod: segedínský guláš s houskovým knedlíkem 1,3,7

Úterý 20.5.

Polévka: boršč z červené řepy 7,9

Hlavní chod: zeleninové placičky s čedarem, vařené brambory s máslem

a petrželkou, zelenina 1,3,7

Středa 21.5.

Polévka: hrstková polévka s libečkem 0

Hlavní chod: boloňské špagety sypané sýrem 1,7,9

Čtvrtek 22.5.

Polévka: česnečka s bramborem 0

Hlavní chod: RYBÍ BAR: pečený hejk na másle, tuňák, pečená zelenina,

citronový a ďábelský dip, těstoviny, bageta, zelenina 1,3,4,7

Pátek 23.5.

Polévka: frankfurtská 1

Hlavní chod: čína s vepřovým masem, basmati rýže 6

Pondělí 26.5.

Polévka: brokolicová polévka s medvědím česnekem 7

Hlavní chod: sekaná z vepřového a hovězího masa s olivami, sušenými

rajčaty, rozmarýnové brambory s máslem, zelenina 3,7

Úterý 27.5.

Polévka: gulášová polévka 1

Hlavní chod: krémová hříbková omáčka s houskovým knedlíkem

a volským okem 1,3,7

Středa 28.5.

Polévka: květáková polévka s mrkví 0

Hlavní chod: přírodní krůtí medailonky s rýží a zeleninou 0

Čtvrtek 29.5.

Polévka: hrachovka 0

Hlavní chod: lokše s tvarohem a švestkovými povidly, ovoce 1,3,7

Pátek 30.5.

Polévka: kulajda 1,3,7

Hlavní chod: obalovaný hejk pečený v troubě, bramborový salát 1,3,4,7